Η ΕΤΑΙΡΙΑ

35 +

Χρόνια Εμπειρίας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γιατί Να Προτιμήσετε Τις Υπηρεσίες Μας.

Η εμπειρία μας μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο στην εξόρυξη αδρανών υλικών και στην ασφαλτόστρωση. Σε όλη τη διάρκεια των ετών λειτουργίας μας, έχουμε φροντίσει μέσα από το εξιδεικευμένο προσωπικό και τα σύγχρονα μέσα να παρέχουμε ποιοτικά υλικά σε πολύ καλές τιμές.

01- ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα εξυπηρετώντας τόσο επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες στον τομέα των ασφαλτοστρώσεων. Πραγματοποιούμε ασφαλτοστρώσεις παντός είδους σε κεντρικούς δρόμους, δρομάκια, αλλά και σε χωματόδρομους και αγροτικούς δρόμους, καθώς και ενίσχυση και επιδιόρθωση των οδοστρωμάτων.

02- ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

Τα λατομεία μας παράγουν εξαιρετικής ποιότητας αδρανή υλικά κατάλληλα για έργα οδοποιίας ιδιωτικά και δημόσια. (3Α (Α Διαλογής), 3Α (Β Διαλογής), Άμμος, Μαύρη Άμμος, Χαλίκι (3mm), Χαλίκι (5mm), Ψηφίδα, Σκύρα, Πέτρα ανατίναξης, Πέτρα χτισίματος, Πέτρα πρόπασμα, Ογκόλιθοι (1+ τόνοι), Άσφαλτος).

03-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ

Με την υπηρεσία ανακύκλωσης υλικών, το λατομείο υπακούει στις επιταγές της παγκόσμιας περιβαλλοντικής ευαισθησίας κι ευθυγραμμίζει την επιχειρηματική του εξέλιξη με την κοινωνική του ευθύνη στους τομείς του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Παραγωγή Αδρανών Υλικών